Hva er Bingo?

Bingo er et av de få pengespillene som faktisk er lovlig i Norge, og det er både gøy og spennende å spille. Bingo er sosialt og det pengespill i Norge med høyest sannsylighet for gevinst.

Hos GrenlandsBingo 1 utbetaler vi daglig mellom 50.000 og 65.000 i gevinster til våre kunder. Den største mulig gevinst på et enkelt spill er hele 30.000 kroner.

Det kan spilles tradisjonell bingo og markere med rød tusj eller velge å spille elektronisk med ditt eget personlige smartkort. Du kan også forhåndskjøpe elektroniske bonger til de spill du ønsker å delta i. Ønsker du det får du automatisk beskjed via sms om gevinst. Videre kan du spille separat databingo på egne terminaler eller du kan prøve lykken på Norsk Tipping sine Belago maskiner.

Ett bingospill tar ca 10 minutter og prisen for å være med er kun 15 kroner.

Vi serverer gratis kaffe og ofte litt å bite i. Alle våre lokaler er selvfølgelig røykfrie.

Varianter av spill

3 raders bingo

Single ark hvor det spilles om gevinst på 1, 2 og 3 rader. Se spilleplan for hvilke gevinster som gjelder. Ett spill tar ca 10 minutter og det koster kroner 12 eller 24 for å delta. (24 gir dobbel gevinst)

Variantbingo

Single ark hvor det spilles om gevinst på 1, 2, 3, 4 og 5 rader. Her er det mange spennende spill. Vi har med jackpotter, lykketall og annet snadder som gjør at vi garanterer spenning. Spilles det på 24 kroners bong dobles gevinsten.

Elektronisk bingo

Her deltar du i et av de ordinære spillene uten å markere på papirbong. Du spiller med ditt smartkort som du får hos oss. Du kan følge trekning på skjermen, men systemet registrerer om du får bingo. Vi har flere forskjellige muligheter for elektronisk spill.

Belago

Belago er Norsk Tipping sitt spill som kun er tillatt i bingohaller. Disse kan kan sammenlignes med Multix spillene som står rundt i kiosker osv. Her bruker du ditt spillkort fra Norsk Tipping for å spille.

Send oss en melding

Tusen takk!
Din melding er sendt og vi kontakter deg så snart vi kan.
Uuups..Noe gikk galt.
Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen eller kontakt oss på epost isteden.

Vi vil gjerne høre fra deg

GrenlandsBingo 1 AS

Org:

967 589 977

E-post:

ole@grenlandsbingo.no

Postadresse:

Wessels gate 14

3725 Skien

Copyright: GrenlandBingo1 AS 2023

Utviklet av: Annec Design